Skomakeri har blivit så mycket mer


Vid starten för trettio år sedan låg tonvikten på traditionellt skomakeri. Utifrån efterfrågan har verksamheten utvecklats till en mycket mer diversifierad verksamhet. Idag betyder det att vi arbetar med en mängd olika uppgifter från det traditionella skomakeriet till skrädderi, kemtvätt, nyckelkopiering och tillverkning av produkter som du som kund själv designat.

Det finns inga problem

Visst händer det väl att kunder ibland kommer med varor vars livslängd sedan länge är passera trots att det verkligen var en vara av god kvalité vid inköpet för 60 år sedan och att du då kan få beskedet att skon eller väskan inte längre går att laga. Men oftast ger vi inte upp det mesta går att åtgärda även om det ibland kan verka svårt.

Hantverk


Det viktigaste i hantverket är att göra det bästa möjliga av det material som finns att arbeta med. Vi arbetar mycket med läder som är ett levande material och där det finns stora möjligheter att tillverka en mängd olika produkter.

Hållbart


Det är ett nöje att se en vara som kommer in trasig och behöver hjälp för att på nytt kunna fylla sin funktion återta sin tidigare form. Vi hjälper dina saker att få ett längre liv och gör vårt bästa för att du ska bli nöjd.